Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de d'abril del 2012 | 17:56
Notícia

Més de 400 adhesions a Municipis per la Independència

La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha superat aquesta setmana els 400 municipis compromesos amb la causa.

Barcelona · La construcció d'una vertadera xarxa de municipis compromesa amb el futur de la nació catalana és una realitat creixent.

Aquesta setmana l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ja disposa de pàgina web pròpia, ha confirmat l'adhesió de més de 400 municipis a aquesta iniciativa.

L'Associació, engendrada a Vic pel seu alcalde Josep Maria Vila d'Abadal i que el mes de setembre de 2011 només comptava amb 7 viles adherides, va néixer de la necessitat de defensar l'assoliment els drets nacionals de Catalunya i de promoure l'exercici del dret a l'autodeterminació des del'àmbit local.
Es confirma el suport a l'AMI de més del 40% dels municipis del Principat
La suma total de localitats adherides a la causa a dia d'avui confirma el suport a l'AMI de més del 40% dels municipis del Principat. Podeu consultar la llista de muncipis adherits a través de la llista oficial de l'AMI.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat