Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de juny del 2014 | 19:07
Notícia

L'AMI prepara un gran acte per a la tardor

L'Associació ha anunciat que prepara una iniciativa anomenada Senyera per la llibertat amb la qual pretén mobilitzar el món unicipalista i la societat catalana a favor de la celebració del referèndum el proper 9 de novembre.

Barcelona · Balaguer serà l'escenari dissabte vinent, 28 de juny, de la tercera Assemblea General de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), on hi estan convocats tots els alcaldes dels municipis i ens que en formen part per tal de presentar el balanç anual de l'Associació.

La trobada servirà per a presentar de manera oficial un gran acte anomenat Senyera per la llibertat. En aquesta nova iniciativa de l'AMI, prevista per als mesos anteriors al 9-N, l'entitat vol fer palès el suport del món municipal a la consulta del 9 de novembre.

A la reunió també es tractaran les denúncies que estan rebent ajuntaments i consells comarcals per part de la Delegació del Govern espanyol per diferents motius relacionats amb el procés de sobirania.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat