Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de juliol del 2012 | 18:45
Notícia · Societat civil

Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència, junts per a la celebració d'un referèndum d'independència

Ambdues entitats han acordat la col·laboració conjunta per a assolir l'adhesió del 60% de municipis a l'AMI, una fita que permetria l'entitat municipal celebrar un referèndum per la independència de Catalunya.

Barcelona · Òmnium Cultural ha decidit col·laborar perquè l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) assoleixi un dels seus principals objectius: aconseguir més del 60% de població adherida per convocar un referèndum per la independència.

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, li ha transmès la seva voluntat de cooperació a Josep M. Vila d'Abadal, qui ha assgurat voler col·laborar per la mateixa causa: "Volem aconseguir el suport necessari per fer una consulta popular que reflecteixi la voluntat dels catalans d'assolir la independència. Ho farem junts però no barrejats."

El president de l'AMI i alcalde de Vic, Vila d'Abadal, ha conclòs que l'entitat liderada per Muriel Casalspot ajudar-los a "aconseguir més adhesions".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat