Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de de setembre del 2012 | 18:35
Notícia

L'AMI, premiada a Bellmunt i Balaguer per la seva contribució a la construcció nacional

Els municipis han premiat la tasca de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) en la conscienciació dels ciutadans de Catalunya en el seu dret a l'autodeterminació.

Barcelona · L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) rebrà properament els premis Estel i Manuel González Alba per la seva tasca en favor de la construcció nacional i de la conscienciació dels ciutadans de Catalunya a poder exercir el seu dret a l'autodeterminació.

El Premi Estel és concedit per les entitats culturals, socials, esportives i polítiques de Bellpuig (a l'Urgell), que ha guardonat l'AMI "pel compromís expressat des dels municipis per l'assoliment de les llibertats del nostre país". Lluís Llach, la Coordinadora Nacional sobre la Consulta per la Independència i Josep Guardiola ha estat mereixedors de les darreres edicions d'aquest reconeixement. Josep M. Vila d'Abadal, alcalde de Vic i president de l'AMI, recollirà el guardó el 10 de setembre al Parc de Bellpuig.

Pel que fa al guardó González Alba, aquesta serà atorgat pel Casal Pere III – Ateneu de Balaguer. El premi s'ha destinat a l'AMI perquè "durant l'any s'ha destacat pel seu compromís en defensa de la cultura i la nació catalanes". L'Ateneu de Balaguer també concedirà a la mateixa cerimònia el Premi Moragues-Basset al comunicador Miquel Calçada. Josep Andreu, alcalde de Montblanc i vicepresident de l'AMI, recollirà el guardó aquest dissabte, 8 de setembre, al Santuari de Sant Crist de Balaguer.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat