Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de juliol del 2012 | 18:59
La fotografia

Límit: 60% dels municipis catalans

L'assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acordat celebrar un referèndum municipal a favor de l'Estat propi amb el 60% de municipis catalans adherits a la causa.

Barcelona · La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, la coneguda Associació de Municipis per la Independència (AMI), s'ha reunit aquesta setmana a Girona per a acordar els principals eixos d'acció de cara al futur.

En aquest sentit, l'AMI ha acordat assolir la sobirania financera com a pas previ a l'Estat propi a Catalunya, un camí institucional que els 484 ajuntaments, 24 consells comarcals i la Diputació de Lleida que la integren consideren necessari per arribar a l'objectiu en el menor temps possible.

Presidida per l'alcalde de Vic, l'assemblea de l'AMI també va aprovar per unanimitat un manifest en què aposta perquè Catalunya sigui el pròxim estat de la Unió Europea. L'AMI aposta per la celebració d'un referèndum quan la mateixa associació inclogui un 60% de la població de Catalunya i es vegi que el sí pot aconseguir més d'un 55% de vots a favor.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat