Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 31 de d'octubre del 2011 | 17:44
Notícia · Societat civil

Municipis per la Independència: gairebé 70 adhesions

La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, quasi ha assolit aquesta setmana els 70 municipis adherits.

Barcelona · La construcció d'una vertadera xarxa de municipis compromesa amb el futur de la nació catalana és una realitat creixent. Aquesta setmana l'Associació Municipis per la Independència ha confirmat l'adhesió de Tordera, Arenys de Mar, la Roca del Vallès, Sant Carles de la Ràpita, Mataró, Terrassa, Gomés, Fogars de Montclús, Medinyà, Vilanova i la Geltrú, Cabrils, Vilassar de Mar, Sant Fruitós de Bages, Caldes de Montbuí, Rubí, Sant Feliu de Guíxols, Amer, Ullastrell i Blanes.

Al mes de setembre la iniciativa comptava amb només 7 viles adherides

Amb aquestes darreres poblacions adherides, la iniciativa municipal a favor de la celebració d'una consulta oficial sobre la independència de Catalunya coordinada des dels consistoris ha arribat a les quasi 70 adhesions, i s'ha confirmat, a través d'aquest degoteig d'adhesions, el creixent interès de la iniciativa a nivell municipal. 

L'Associació de Municipis per la Independència vol agrupar els ajuntaments catalans amb l'objectiu de defensar l'assoliment d'un estat propi, els drets nacionals de Catalunya i conscienciar a la ciutadania de la necessitat que de poder exercir el dret a decidir. Recordem que al mes de setembre la iniciativa comptava amb només 7 viles adherides.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat