Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de maig del 2010 | 15:17
Notícia · Comunicació

Terribas amplia l'oferta de televisió catalana i desdobla el C33 en dos canals temàtics

Barcelona · Una de les tasques pendents de Mònica Terribas al capdavant de Televisió de Catalunya (TVC), -després d'aconseguir la remuntada de les audiències, era la proliferació de nous canals i l'augment d'oferta televisiva en llengua catalana al mercat audiovisual, un sector marcat avui dia per la fragmentació i pel gran adveniment de canals que ha generat la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Per això mateix, la directora de TVC ha anunciat aquesta setmana que el Canal 33 (C33) es desdoblarà, a partir del gener del 2011, en dos canals temàtics: un de cultura, centrat en continguts artístics i de la ciutadania, i un altre d'esports. La proposta de Terribas ha estat aprovada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i suposarà, també, la conversió (a partir del setembre) de la franja ara ocupada pel Canal 300 en una nova franja juvenil que durà per nom 3xl.

Terribas ha explicat els continguts dels nous canals, dels quals el primer se seguirà dient Canal 33 i se centrarà en la cultura, el documental i el cinema, però també en la ciutadania i el servei ciutadà, i el segon, dedicat als continguts esportius, es dirà Esports 3 i combinarà retransmissions esportives amb les produccions pròpies d'esports -amb el manteniment de l'atenció als esports minoritaris i als hàbits de vida saludable. En un context de crisi econòmica i de mesures públiques de contenció, la directora de TVC ha volgut deixar clar que aquest projecte "no encarirà" els drets sinó que s'aplicarà seguint la filosofia del "bon aprofitament dels recursos" de l'ens.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat