Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de març del 2013 | 19:08
Notícia

Amb Independència: nou Verkami i entrevista a Mònica Terribas

Des del gener de 2012 Amb Independència ha acostat a la societat aquelles personalitats destacades que hi tenen molt a dir sobre la reestructuració i transformació de la futura Catalunya independent. Ara, Amb Independència enceta una nova etapa: amb la publicació del vídeo-entrevista a Mònica Terribas, el projecte ha iniciat un Verkami per a recaptar ajudes econòmiques.

Barcelona · Com han de ser els mitjans de comunicació privats de la Catalunya estat? Disposarem d'espai radioelèctric propi? Haurem de generar una nova normativa audiovisual? Pagarem un cànon pels mitjans de comunicació públics, a l'estil del Regne Unit?

Aquestes i altres qüestions són desvetllades per la periodista Mònica Terribas al darrer dels vídeos publicats per Amb Independència, en el qual l'entrevistada analitza exhaustivament quins han de ser aquells punts de l'espectre comunicatiu català que han de mantenir-se i quins necessiten una millora substancial per tal que Catalunya disposi d'un mercat comuniactiu ferm, potent i apte per a competir amb altres estats del món.

Amb Independència és un projecte nascut el gener del 2012 a partir de la necessitat de fer conèixer a la societat catalana quins nous escenaris es dibuixen amb la creació de la Catalunya estat. Xavier Rubert de Ventós, Jordi Pujol, Imma Tubella, Miquel Sellarès, Joan Majó i altres personalitats ja han estat entrevistades, i per a continuar aquesta tasca de difusió i coneixement, aquesta iniciativa ha pujat al carro del micromecenatge. Podeu col·laborar amb la tasca a través del web oficial de la iniciativa o als contactes: 931 696 555, info@verkami.com .

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat