Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de juliol del 2013 | 19:45
Recull de premsa

Terribas: "Per què el PP desafia els partits a oblidar reivindicacions nacionalistes quan són els primers a plantejar-les?"

"Fa tres dies, el PP del País Valencià va intentar tirar endavant una proposta no de llei per reivindicar l'origen íber del valencià sense cap aval científic".

La periodista Mònica Terribas s'ha qüestionat a un article per què el PP "desafia els partits a centrar-se en les polítiques anti-crisi i oblidar reivindicacions nacionalistes" mentre que alhora "són els primers a plantejar-les"?

"Fa tres dies, el PP del País Valencià va intentar tirar endavant una proposta no de llei per reivindicar l'origen íber del valencià sense cap aval científic" ha denunciat a l'article Qui perd el temps amb els símbols?

L'autora també ha recordat que el PP va "obligar l'Acadèmia Valenciana de la Llengua a emetre una declaració" sobre la unitat lingüística del català i ha dit que "ara, el mateix dia que el govern Mas denuncia que Rajoy deu a Catalunya 8.576 milions d'euros, Alícia Sánchez-Camacho s'entreté vigilant les façanes de les escoles a la recerca d'estelades".

"Per què no ens explica com ajuda el PPC a la consellera Rigau perquè aquestes mateixes escoles tinguin els recursos necessaris per començar el curs?" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat