Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de novembre del 2013 | 18:24
Notícia

El president del CEEC, entrevistat per Mònica Terribas

Quin és el model policial dels Mossos? Miquel Sellarès, president del CEEC, ha estat entrevistat aquesta setmana al programa El Matí de Catalunya Ràdio per parlar de la Policia de Catalunya degut a l'actual situació conflictiva de l'afer de Ciutat Vella de Barcelona.

Barcelona · Sellarès ha volgut fer una seriosa aproximació al model policial actual a Catalunya, així com a les seves mancances i als seus èxits que, a pesar de les dificultats que pateixen els Mossos, sense un Estat al darrere, han sigut capaços de convertir els Mossos en la policia integral del país.

Sellarès tampoc no ha volgut deixar de banda les dificultats de relació dels Mossos amb els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat (CFSE) i les mancances en la seva formació, en els seus operatius i materials, i també en les polítiques de seguretat i ordre públic.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat