Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de de juliol del 2013 | 17:18
Recull de premsa

Terribas: "Per què la majoria empresarial no s'expressa directament sobre el dret a decidir?"

"Per què el president Artur Mas creu que la majoria empresarial està a favor del dret a decidir?".

La periodista Mònica Terribas s'ha qüestionat a un article com és que el president de la Generalitat té la confiança que la majoria empresarial "està a favor del dret a decidir" ja que "és poc habitual escoltar empresaris o executius de grans o mitjanes empreses dir què en pensen del procés nacional de Catalunya".

"Fluidra i Planeta, amb opinions contràries, ─ha continuat─ serien dues excepcions significatives com a motors potents de la nostra indústria. Que es manifestin enriqueix un debat que vol ser socialment participatiu. Ningú està obligat a entrar-hi, però quan el president Mas inclou els empresaris com a actors de suport al dret a decidir és perquè en té constància".

Finalment Terribas ha tornat a preguntar-se com és que aquesta majoria empresarial "que és clau per a la confiança en el futur econòmic del país, no s'expressa directament?".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat