Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de març del 2013 | 17:03
Recull de premsa

Terribas: "Per què Fernández Díaz no plega si no controla la informació que maneja el seu ministeri?"

"Si un ministre de Sanitat fes declaracions públiques en què assegurés que no pot saber en quin dels hospitals sota la seva responsabilitat actuen metges negligents, se'l fulminaria".

La periodista Mònica Terribas s'ha preguntat a un article per què Fernández Díaz no plega pel cas de l'informe fals sobre Mas i Pujol: "[Fernández Díaz] no controla la informació que maneja el seu ministeri".

"Si un ministre de Sanitat ─ha argumentat─ fes declaracions públiques en què assegurés que no pot saber en quin dels hospitals sota la seva responsabilitat actuen metges negligents, se'l fulminaria".

Terribas ha lamentat que el màxim responsable de la seguretat interna de l'Estat hagi admès públicament que "no és capaç de determinar, quatre mesos després, qui és el responsable d'un informe que duia el segell de la UDEF, la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal".

"I no passa res" ha sentenciat. "Per què hauríem de confiar que les investigacions que fan en altres àmbits com la corrupció són fiables? Per què Alícia Sánchez-Camacho es refia d'una policia espanyola que no controla ni el seu propi ministre?" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat