Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de d'abril del 2006 | 00:00
Notícia · Comunicació

La candidatura de Pilar Antillach presenta més de 300 avals, el doble dels necessaris

La candidatura de Pilar Antillach ha lliurat aquesta tarda, al Col.legi de Periodistes de Catalunya, els avals necessaris per presentar-se a les properes eleccions a la junta i al deganat del CPC, que es celebraran el proper 15 d’abril. Com ja va passar a les eleccions del mes de desembre, la candidatura ha superat amb escreix els avals de col.legiats necessaris -un mínim de 156- i n’ha presentat més de tres-cents.
D’aquí a deu dies, un cop s’hagi comprovat tota la documentació aportada i la Junta proclami oficialment les candidatures, començarà la campanya electoral. Com dèiem ahir, a les eleccions la candidatura Antillach s’enfrontarà a una llista promoguda per l’ex degana Montserrat Minobis i encapçalada per Josep Maria Huertas. La llista d’Antillach “Per un Col.legi que actuï, que ja va concórrer a les eleccions el passat 12 desembre, es tornarà a presentar amb el mateix lema i amb el mateix objectiu: renovar el CPC i convertir-lo en un veritable referent per la professió i amb la voluntat que es posicioni clarament davant de qualsevol tema que sigui d’interès per a l’exercici del periodisme.

Recordem que la llista està formada per Francesc Burguet (UB), Irene Caparrós (TV Sabadell), Bernat Capell (Palau Robert), Oriol Cortacans (Free-lance), Salvador Cot (TV3), Iu Forn (AVUI), Trinitat Gilbert (Descobrir Cuina), Anna Grimau (RNE-R4), Laura Hernández (Diari de Terrassa), Xavier Mas de Xaxás (La Vanguardia), Eva Mintenig (TV3), Jordi Morros (Regió 7), Joan Rueda (El Punt), Pilar Sampietro (RNE-R4), Enric Sierra (20 Minutos), José Maria Tejederas (El Pais), Ester Vera (Cuatro) i Joan Vila (Xarxa Televisions Locals).


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat