Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de de maig del 2006 | 00:00
Notícia · Comunicació

Membres de la Candidatura Huertas acusen la llista d'Antillach d'usar pràctiques 'goebbelsianes'

La Candidatura Huertas afronta amb nerviosisme les eleccions al Col·legi de Periodistes de Catalunya del proper 15 de maig. Membres de la candidatura analitzen amb preocupació la presència del banner de la Candidatura Antillach als webs Tribuna Catalana, e-notícies o grupbarnils.cat: "algú podria pensar que [els partidaris d’Antillach] van de més moderns i nosaltres una mica de clàssics i de paper escrit...".
Així mateix, també hi ha qui apunta que no cal que "subestimem la força goebbelsiana de la repetició i la quantitat de gent que entra a la web. Podem pensar alguna alternativa?. Ells aposten fort per les webs, la majoria proclius". Aquests comentaris i d’altres de més sucosos eren consultables on-line fins dimarts al vespre. Membres de la Candidatura Huertas van activar una llista de distribució de Yahoo! per comunicar-se entre si, per bé que amb accés públic a qualsevol usuari inexpert que cerqués 'candidatura huertas' al Google. En adonar-se que els missatges eren públics, van fer mans i mànigues per reconduir la situació, però, encara ara, fragments dels correus són consultables per tothom a la memòria del Google (aquí i aquí). En aquests, diversos integrants de la candidatura reflexionen sobre les possibilitats de la llista Antillach: "el factor nacionalista, més el factor 'renovació' (estès pels infundis sobre l'auditoria o sobre les edats a la nostra candidatura), més -per què no?- el factor dona al deganat, junt amb la sensibilitat anticentralista a comarques poden donar sorpreses".

Així mateix, els inscrits a aquest Yahoo! Group es preguntaven si la llista Antillach estava intentant captar el suport de Joan de Sagarra. També és consultable on-line que membres de la candidatura Huertas llançaven la idea de captar el suport de "patums" com "Roger Jiménez, Rafael Jorba (a punt de ser CAC), Enric Juliana, Ignasi Riera", així com també hi havia qui es preguntava: "el Buenafuente està col.legiat, crec. Seria bo?. És amic del Francino".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat