Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de d'abril del 2006 | 00:00
Notícia · Comunicació

Josep Maria Huertas serà el candidat de la llista Minobis al CPC

Finalment, l’exdegana del CPC Montserrat Minobis ha aconseguit el suport del periodista Josep Maria Huertas per encapçalar una llista que, tot i que no compta amb la presència de Minobis, ha estat impulsada per la periodista, segons han confirmat fonts de l’entorn professional d’alguns membres d’aquesta llista. Montserrat Minobis hauria renunciat en els darrers dies a incorporar-se a la llista que s’enfrontarà a la de Pilar Antillach, davant el rebuig a la maniobra de dinamitar una junta de consens amb Foix al capdavant.
Amb tot, cal dir que Minobis sempre ha negat que s’incorporés a la llista, i menys encara, que es presentés com a deganable. Així doncs, demà dimecres s’acaba el termini per presentar candidatures a les eleccions del proper 15 de maig, i en aquestes, si no hi ha sorpreses de darrera hora, caldrà triar entre Huertas, que ja va ser proposat com a “degà de consens” després de la crisi per la dimissió de Sebastià Serrano, i Pilar Antillach, que va concórrer a les eleccions del passat 12 de desembre.

La llista de periodistes per cobrir la junta del CPC que acompanyarà Antillach és molt similar a la que ja va presentar-se sota el lema “Per un Col.legi que actuï”: Enric Sierra (20 minutos), Xavier Mas de Xaxàs (La Vanguardia), José María Tejederas (El País), Laura Hernàndez (Diari de Terrassa), Francesc Burguet (UAB), Irene Caparrós (TV Sabadell), Anna Grimau i Pilar Sampietro (RNE), Esther Vera (Cuatro), Salvador Cot (TV3), Bernat Capell (premsa Generalitat), Oriol Cortacans (free-lance), Joan Vila (Televisions Locals), Jordi Morros (Regió 7), Iu Forn (Avui). En canvi, a la llista de  Huertas hi ha una renovació de cares molt considerable respecte a la proposta de membres de junta que el desembre passat havia fet Sebastià Serrano. Així, s’hi presenten Àngels Barceló (SER); Pilar Casanova (free-lance), Julià Castelló (TVE), Teresa Cendrós (El País), Maria Favà –degana en funcions - (Avui), Enric Frigola (Catalunya Radio), Xavier Gálvez (Radio Mollet), Juan Guerrero (fotògraf), Montse Melià (RNE), Gerard Maristany (free-lance), Josep Martí Gómez (La Vanguardia), Paco Niebla (EFE), Albert Ollés (El Periódico), Josep Carles Rius (La Vanguardia), Eduard Sanjuán (TV3), Montserrat Sintas, Marga Solé (Portal Digital L'Hospitalet) i Jordi Vilardell (TV3).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat