Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de juliol del 2011 | 18:47
Llibres / revistes · Illes Balears

What Catalans Want

Buscant l'objectiu de donar a conèixer la realitat catalana, Toni Strubell ha publicat el llibre What Catalans Want, un text en el qual s'entrevista a 35 personalitats destacades del món de la cultura, la política i la societat catalanes per tal d'exportar les inquietuds reals de Catalunya a la resta del món.

En un moment de crisi a les institucions, societat i política catalanes, What Catalans Want proposa traslladar l'anhel independentista més enllà de les fronteres i radiografiar amb pretesa exactitud quines són les circumstàncies que viu el país a dia d'avui.

Dividit en sis àmbits temàtics diferents (País, economia, memòria, cultura, comunicació i idees de fora), 'What Catalans Want' inclou entrevistes a Jordi Pujol, José Montilla, Salvador Cardús, Germà Bel, Moisès Broggi, Oleguer Presas, Joan Solà, Matthew Tree, Montserrat Armengou i Xavier Sala i Martin, entre d'altres. El pròleg és de l'escriptor irlandès Colm Toíbín.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat