Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de setembre del 2010 | 14:55
La fotografia · Política

Solidaritat Catalana pren forma: Laporta és ratificat com a cap de llista per Barcelona

Barcelona · El projecte polític de l'expresident del FCB, Joan Laporta, ja ha madurat. La formació política Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ja ha designat, aquest mateix cap de setmana, els candidats a les properes eleccions primàries al Parlament català.
L'acord amb Carretero finalment no ha sorgit i SI es presenta en solitari als propers comicis, amb un planter que suposa tot un èxit per a una formació política acabada de néixer: 250 candidats a les llistes (més de la meitat de la demarcació barcelonina) i quatres caps de llista de renom com són Joan Laporta -cap de llista per Barcelona-, Toni Strubell -Girona-, Hèctor López Bofill -Tarragona- i Francesc Xavier Segura -Lleida. Amb tot, a banda dels noms i cognoms, sembla que les xifres també acompanyin la nova formació que encapçala Joan Laporta, que actualment compta amb el suport de 14.031 persones: 6.190 de les quals són adherides amb dret a vot i 7.841 simpatitzants sense dret a vot.

En l'acte de proclamació dels candidats de SI que s'ha celebrat aquest proppassat dissabte, Laporta ha afirmat que la seva candidatura té la "missió i compromís" de proclamar la independència de Catalunya al Parlament i que SI treballarà "amb generositat i il·lusió": "Som la força de la il·lusió i farem que aquesta il·lusió entri al Parlament, proclami la independència i Catalunya sigui un estat en el si de la Unió Europea".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat