Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de juny del 2013 | 17:57
Notícia

López Bofill contra l'enemic interior

En el procés cap a la independència del nostre país un professor de dret constitucional jove de la Universitat Pompeu Fabra ha teoritzat aquests darrers anys, amb valentia i quan alguns no s'hi atrevien, sobre la necessitat que Catalunya assoleixi la independència. Héctor López Bofill és dels pocs que ha fet un plantejament seriós d'estructures d'Estat.

Barcelona · Com tota persona que s'avança en el tempo polític, López Bofill té molts enemics i certs sectors l'han colocat en el món dels irreductibles o dels frikis. Però Hèctor López Bofill és valent, corre riscos, i per això s'ha atrevit a escriure el llibre La trama contra Catalunya, amb el subtítol Poders catalans que frenen la independència

Aquesta obra d'investigació política coloca López Bofill al marge de l'status quo polític, econòmic i financer del nostre país, que no perdona: un llibre com La trama contra Catalunya s'atreveix a parlar clar sobre La Caixa i les seves grans empreses, sobre l'Opus Dei i sobre els Godó i el poder mediàtic que tenen.

Tot això fa que aquest llibre sigui de gran interès per a l'independentisme i per a totes aquelles persones interessades en la transició nacional i en el procés cap a la independència. Tenim, doncs, un Estat en contra, això ha quedat clar, amb les seves clavegueres i estructures. Però l'enemic principal el tenim a casa, i aquest llibre els desenmascara.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat