Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de febrer del 2015 | 17:37
Recull de premsa

Rahola: "El ministeri de l'Interior té més feina perseguint polítics catalans que fent la seva feina"

"Què està passant en aquest ministeri, que ha estat posat en evidència tantes vegades per acusacions contra polítics catalans sense cap altre recorregut que el soroll i l'escàndol públic?"

La periodista Pilar Rahola ha lamentat a un article que "l'escàndol creix i ens remet a les pestilències que semblen bullir a les clavegueres d'Interior".

A l'article La claveguera Rahola s'ha preguntat: "Què està passant en aquest ministeri, que ha estat posat en evidència tantes vegades per acusacions contra polítics catalans sense cap altre recorregut que el soroll i l'escàndol públic?" "Vam tenir tot allò d'Artur Mas --ha recordat--, sostingut per no-res, però mantingut com a gran envit mediàtic durant setmanes. Vam tenir allò altre de Xavier Trias, que tot i ser una mentida barroera".

La periodista ha indicat que "ara resulta que amb això de Pujol (on aquí sí que sembla que hi ha substància), també maniobren més enllà del rigor i la pruïja democràtica", i ha sentenciat que el
ministeri de l'Interior "té més feina perseguint polítics catalans, amb la religiosa intenció d'avortar el procés sobiranista, que fent la seva feina".

"I com que no s'aturen les notícies en aquest sentit, només faltava la denúncia del comissari de policia José Villarejo contra el seu col·lega Marcelino Martín-Blas per "fabricar proves falses", segons publica El Mundo. I anem sumant, en un compte escandalós que comença a ser molt voluminós" ha subratllat.

Rahola finalment ha dit que "q
uan un ministeri com el d'Interior, que ha de vetllar per la seguretat dels ciutadans, esdevé motiu permanent d'inseguretat, utilitzat i abusat per a la persecució política, i no per a la defensa dels drets democràtics, tot el sistema s'erosiona" i ha sentenciat que en el cas català, "amb l'enviament massiu d'agents d'Interior per "controlar el procés", la cosa arriba al paroxisme".

"Tot s'hi val menys l'únic que hauria de valer en democràcia, resoldre els conflictes polítics amb més democràcia i més política. Però quan es neguen les vies democràtiques, n'hi ha que decideixen caminar per la zona fosca de la democràcia. I el pitjor no és que passi. El pitjor és que no escandalitza" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat