Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de d'abril del 2016 | 13:28
Recull de premsa · General

Total Bernard només perseguia els Lunnis, els bombers nudistes, el Garzón de les víctimes del franquisme i Artur Mas i la resta de catalans revoltats"

En un article a la Vanguardia  Pilar Rahola es mostra indignada amb Manos Limpias de les que afirma  "no era un sindicat amb les mans netes  que les tenia brutes , i comandat per un salvador de la moral pàtria defensor d'una dictadura immoral" i afegeix "Manos Limpias ha estat un dels esperpents més estridents d'aquesta estranya democràcia

espanyola, la solidesa de la qual camina del bracet amb la tutela que encara exerceix l'esperit d'altres temps".

Rahola s'exclama també "Quina democràcia deficitària, sense memòria, ni dignitat, pot permetre que un paio d'aquesta mena doni lliçons de regeneració democràtica?".

Així, assegura  "Això era Manos Limpias, un esperpent liderat per un franquista, que utilitzava la  democràcia per vendre la seva ideologia. Però no, no era ni això. Ara resulta que la ideologia no seria el primer, ni la regeneració, ni la moral nacional catòlica sinó els calés , els viscosos, verdososos, sarnosos calés."

I conclou "Manos Limpias és un gran homenatge al franquisme en fons i en forma: la ideologia opressiva, els interessos pestilents, els objectius espuris. Pur règim.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat