Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de gener del 2015 | 17:23
Recull de premsa

Voltas: "L'acord ofereix garanties que les coses es faran amb seriositat"

"Mas guanya el temps necessari per a la mutació de CDC en una nova força política renovada [...] i per gestionar el divorci definitiu amb un Duran i Lleida que ni en broma anirà a unes eleccions defensant un programa independentista".

El periodista Eduard Voltas ha dit a un article que Artur Mas i Oriol Junqueras ahir "van donar per tancada l'etapa de les grans perfprmances al carrer i van inaugurar la fase jurídicopolítica del camí cap a la independència: full de ruta, estructures d'estat, lesgislació i normativa preparatòria".

A l'article Paraules majors Voltas hi ha dit que el contingut de l'acord s'ahir "no va aixecar la passió de les bases socials" de l'independentisme però "ofereix garanties que les coses es faran amb seriositat i sens dubte deu haver preocupat molt la Moncloa".

L'autor de l'article ha sentenciat que l'acord Mas-Junqueras té "molts avantatges particulars per als protagonistes ja que tots dos salven allò que era més important per a ells": "Mas guanya el temps necessari per a la mutació de CDC en una nova força política renovada [...] i per gestionar el divorci definitiu amb un Duran i Lleida que ni en broma anirà a unes eleccions defensant un programa independentista".

Per la seva banda, segons Voltas, Junqueras amb aquest acord hi guanya "per golejada" en la seva defensa de la pluralitat ideològica "ja que les eleccions seran el 27 de setembre amb llistes diverses i sense condicions estranyes". "Hi ha un treball conjunt a fer --ha conclòs--. [...] ¿Tornaran a espatllar-ho o aquest cop va de debò?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat