Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de d'abril del 2015 | 18:59
Recull de premsa

Forcadell: "Aquest full de ruta preacordat tanca la possibilitat d'impulsar una candidatura unitària"

"És veritat que després del 9-N hauríem hagut de pressionar més els partits. Potser en aquell moment ens vam relaxar perquè vam pensar que ja havíem fet la feina".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a una entrevista que no hi ha "desinflament" en l'independentisme català: "Desinflament cap ni un, però no podem estar contínuament mobilitzats i en tensió, això no hi ha cap poble que ho aguanti".

Sobre l'acció de l'ANC, l'entrevistada ha dit que "ens mobilitzem quan toca, i ara ho tornarem a fer, per les eleccions municipals i pel 27-S": "Estem latents però estem treballant. Tots els processos tenen els seus moments àlgids i els seus parèntesis mentre es preparen altres accions".

A l'entrevista Forcadell hi ha sentenciat que l'ANC va donar suport a l'acord del 14 de gener "perquè vam dir que donaríem suport al que decidissin" i ha dit que el full de ruta preacordat, "a què s'han sumat altres entitats, per mi deixa molt clar que aquesta possibilitat [de una llista unitària] és pràcticament remota, està tancada". Però això ho ha de decidir l'assemblea.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat