Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de gener del 2015 | 18:00
La fotografia · Societat civil

L'ANC pressiona per l'acord amb la campanya 'Acord, eleccions i independència'

L'Assemblea ha començat aquesta setmana la iniciativa 'Acord, eleccions i independència' amb l'objectiu de pressionar els partits per assolir un acord. L'entitat ha fixat una data límit: el dijous 15 de gener.

L'ANC s'ha posat a treballar, de nou, a favor de l'estat propi. Aquesta setmana, i davant la immòbil situació en què es troben les negociacions entre CiU i ERC --els principals actors polítics--, l'Assemblea s'ha decidit endegar la campanya 'Acord, eleccions i independència'.

Amb l'objectiu d'aconseguir un acord que permeti la celebració d'unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals, l'ANC durà a terme diverses accions i mobilitzacions que s'aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions.

Aquest vespre, l'ANC promourà una piulada massiva a les 20:30 hores, així com una cassolada una hora més tard, a les 21:30 hores, que es repetiria fins dijous si no hi ha acord. Precisament, el dijous 15 de gener és la data marcada per l'ANC perquè arribi l'acord que faciliti la celebració de les eleccions.

En cas que no s'assoleixi un acord abans de la data fixada, l'Assemblea preveu convocar per dijous mateix concentracions arreu del territori; i prepara una mobilització de major intensitat el diumenge si l'acord continués sense arribar.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat