Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de novembre del 2010 | 16:02
La fotografia · Política

Carretero insta a triar: "o Espanya o Catalunya, o viure de genolls o la llibertat"

Barcelona · Foto: ACN · El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha demanat aquest diumenge el vot de la gent "normal" per aconseguir treure Catalunya de la crisi mitjançant la independència, l'única solució possible, segons ell. En la mateixa línia, la candidata per Barcelona, Rut Carandell, ha afirmat: "no feu cabal del que us diguin, nosaltres som la gent normal, la gent que vol un país normal".

Carretero ha demanat aquest diumenge als més d'un miler de simpatitzants que gairebé han omplert l'Auditori de Barcelona que en els últims dies de campanya treballin per buscar fins l'últim vot però deixant córrer els "independentistes desanimats".

Per a Carretero, la independència és la única via per sortir de la crisi i ha recordat que la Generalitat està "endeutada fins les pestanyes", i això també pot perjudicar els treballadors, comerciants i empresaris. Carretero, a més, ha assegurat que la resta de polítics "estan cagats" per la presència de Reagrupament al Parlament, per l'aposta "regeneradora" de la política que proposa el seu partit. En aquest sentit, ha dit que el 28 de novembre es posarà la "primera gran pedra" de la independència i la regeneració política.

El líder de Reagrupament ha assegurat que si el proper diumenge el partit treu sis diputats, en les properes eleccions al Parlament en trauran 69, majoria absoluta, i declararan la independència. "s hora de triar, -ha dit- ho podem fer si volem: o Espanya o Catalunya, o viure de genolls o la llibertat".

Abans que Carretero han parlat diversos candidats del partit, com els números 1 i 2 per Barcelona, Rut Carandell i Carles Mora, que també han mostrat entusiasme per la lluita per la independència, la sortida de la crisi i la regeneració democràtica, cosa que beneficiarà els fills de l'actual generació. Els candidats per Tarragona i Lleida, Ferran Pujol i Jaume Fernández, respectivament, han animat els presents a buscar els últims vots i han criticat la classe política per corrupció i, implícitament Joan Laporta per voler aprofitar-se de la força de Reagrupament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat