Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de d'octubre del 2011 | 18:00
La fotografia · Política

Lluís Llach, Ferran Requejo i Màrius Serra, amb ERC

Prop de 30 personalitats de la societat civil, la cultura, el món universitari i de l'associacionisme han donat suport aquesta setmana a la candidatura d'ERC-RCat-Catalunya Sí, liderada per l'Alfred Bosch.

Barcelona · El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Barcelona ha acollit aquesta setmana l'acte de presentació oficial de la coalició ERC-RCat-Catalunya Sí a les corts espanyoles. L'acte ha acollit múltiples adhesions de la societat política i civil catalanes, d'entre les que se'n destaquen el catedràtic de ciència política de la UPF Ferran Requejo, els músics Lluís Llach i Gerard Quintana, l'escriptor Màrius Serra i el Pare Manel.

La presentació oficial de la candidatura liderada per Alfred Bosch ha clòs amb la lectura d'un manifest en el qual la coalició considera que és indispensable que Catalunya assoleixi la independència "per al seu desenvolupament social, cultural i econòmic". El manifest també ha subratllat la necessitat que s'enforteixi "una nova política que entenem com a lluita per resoldre els problemes econòmics del nostre país, amb un espoli fiscal que ens impedeix mantenir l'estat del benestar", i alhora ha instat la societat civil a "adherir-se a aquesta plataforma, convençuts que la independència política és l'única via per resoldre els problemes quotidians de la ciutadania i del país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat