Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de d'abril del 2012 | 18:19
Notícia · Política

Presenten oficialment la ICE per tal que Catalunya sigui un país dins la Unió Europea

Joan Carretero, president de Reagrupament Independentista, ha presentat aquesta setmana de manera oficial la proposta ciutadana que busca que la Unió Europea assumeixi l'Estat català.

Barcelona · El partit independentista Reagrupament (RCat) va impulsar la passada setmana una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) per tal que la UE accepti l'Estat català com a nou membre amb l'adveniment de la independència.

Arrel d'aquesta iniciativa, Joan Carretero ha presentat aquesta setmana la nova proposta promoguda des de RCat i que
afecta les polítiques de desenvolupament de la UE. 

Segons ha explicat el líder de RCat, la ICE pretén garantir la sobirania dels ciutadans en els processos de secessió a l'interior del territori dels estats de la Unió Europea i també pretén protegir els principis, valors i objectius que la Unió Europea ha establert en els propis tractats.

La ICE haurà de reunir un milió de signatures perquè es pugui tramitar. Podeu donar suport a la iniciativa de manera telemàtica, a través del web oficial de la ICE.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat