Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de d'octubre del 2011 | 18:21
Recull de premsa · Política

Sol: "La infinitat de pestes contra dirigents d'ERC només feien una excepció: Barrera i Torres; curiosament a tots dos se'ls va acabar la benzina fa uns dies"

"Del que ara es tracta és d'enaltir Ridao per desacreditar Alfred Bosch i Joan Tardà, aquest darrer una de les millors persones que he conegut mai: íntegre, analític, solvent i un patriota de pedra picada".

Sergi Sol

El periodista Sergi Sol ha denunciat aquesta setmana a un article publicat al diari El Punt - AVUI que "molts dels qui abans l'apuntaven [a Joan Ridao] i hi al·ludien amb una pluja de plom, l'han redescobert, amb nota, des que ha perdut les eleccions internes a Esquerra Republicana en favor d'Alfred Bosch".

L'autor de l'article Els morts republicans cotitzen a l'alça ha dit que "els mateixos [...] que reaccionaven salivant com el gos de Pavlov cada cop que sentien el mot Esquerra, ara que Ridao passa a la reserva n'enalteixen totes les virtuts" i ha assenyalat CDC: "En això l'artilleria mediàtica convergent ha excel·lit".

Del que ara es tracta és d'enaltir Ridao per desacreditar Alfred Bosch i Joan Tardà"

Sol ha indicat que "al de Rubí", en referència a Joan Ridao, "li ha calgut caure de l'altar perquè es posin en majúscula les seves virtuts, que no són pas poques", i ha dit que aquestes virtuts de Ridao existien ara i abans: "Del que ara es tracta és d'enaltir Ridao per desacreditar Alfred Bosch i Joan Tardà, aquest darrer una de les millors persones que he conegut mai: íntegre, analític, solvent i un patriota de pedra picada".

"Ja es poden anar calçant Bosch i Tardà i tenir les espatlles ben amples, vist el pedigrí que exhibeixen bona part dels tertulians i opinadors que han fet del xarlatanisme el seu modus vivendi" ha alertat Sergi Sol.

L'autor ha conclòs que en el cas dels morts a Esquerra Republicana "gairebé diria que és imprescindible dinyar-la per obtenir un reconeixement tal com cal o per desterrar l'acritud i l'ofensa permanent": "Llegia el pròleg d'un llibre, de recent publicació, que responia exactament a aquests paràmetres. La infinitat de pestes proferides contra dirigents històrics d'Esquerra només feien una excepció: Heribert Barrera i Víctor Torres; curiosament a tots dos se'ls va acabar la benzina fa uns dies".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Crònica · Política catalana
El dret a votar ens l'haurem de guanyar
Opinió ·
Les europees i la pastanaga
Opinió ·
Data, pregunta i consulta el 2014!
Crònica · Política catalana
La unitat popular no es predica, es practica
Crònica ·
Especialistes en sembrar mines
Crònica · Política catalana
Retallen per sàdics?
Crònica · Política catalana
L'absurda patent de la catalanitat
Crònica · Política catalana
La insostenible lleugeresa de Navarro
Opinió · Esport i Ciutadania
'Mourtadelo'
Opinió · Política
L'esquerra independentista ha de ser a tot arreu
Indica publicitat