Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de novembre del 2009 | 17:20
Notícia · Societat civil

Hasta aquí hemos llegado', o l'esgotament dels catalans explicat a Espanya

Barcelona · Aquest dimecres, a Donostia, Toni Strubell presentarà Hasta aquí hemos llegado. Claves para entender el hartazgo de Catalunya con España' -una adaptació al castellà de El moment de dir prou'- en un intent d'explicar a fora dels Països Catalans tot el clima que ha portat a l'actual proliferació de consultes i a l'auge del sobiranisme. El director de Berria, Martxelo Otamendi, presentarà un acte que comptarà amb la presència de l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra i l'exparlamentari d'EA, Martin Aranburu, prologuista del llibre.

La presentació, al Parc Cultural Martin Ugalde d'Andoain, es farà, segons l'autor, davant la "plana major de la política i cultura basques". Strubell ha remarcat que l'objectiu d'explicar perquè els catalans "estem reaccionant de la manera que ho estem fent" pretén arribar, no tan sols a l'estat espanyol, sinó també a Sud-Amèrica.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat