Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de de gener del 2016 | 12:49
Notícia · Política

Trias vol Joaquim Forn com el seu successor

Almenys això és el que ha assegurat en una conferència al Col·legi de Periodistes  l'exalcalde i actual líder del grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias. Trias ,doncs, hauria escollit Joaquim Forn, el primer tinent d'alcalde de l'anterior govern i l'home fort de la federació a la ciutat, com el seu successor i per a engegar la refundació del partit a Barcelona.

Barcelona · El mateix Trias però va matisar que aquesta és una aposta personal i que en última instància serà el partit qui decidirà i al respecte fa afegir "Els partits a vegades fan primàries i pot ser que finalment sigui un candidat o un altre".

Joaquim Forn ha estat un home fonamental per a  la transició viscuda per CDC cap a l'independentisme. També destacar que de jove va ser un dels líders de la catalanització dels Jocs Olímpics deBarcelona 92 i que com a primer tinent d'alcalde de Barcelona va saber connectar amb el funcionariat local i va manenir també  molt bones relacions amb la Guàrdia Urbana aconseguint solucionar alguns dels problemes que hi havia en la seva relació amb el cos dels Mossos d'Esquadra.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat