Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de juliol del 2013 | 18:01
Notícia · Política catalana

Jordi Williams Carnes deixa la política activa

Jordi Williams Carnes és un símptoma més de la crisi interna que pateix el PSC, un partit actualment incapaç de retenir les persones més capacitades i amb més solvència de la societat catalana. Carnes fou conseller de la Generalitat en el govern tripartit i després passà a l'Ajuntament de Barcelona amb Jordi Hereu.

Barcelona · Williams Carnes va ser primer tinent d'alcalde i actualment és considerat l'artífex del sanejament financer de l'Ajuntament de Barcelona, una tasca que ha facilitat la situació econòmica del nou alcalde Xavier Trias.

Jordi Williams Carnes ha mantingut sempre una actitud de col·laboració vers CiU i ha intentat també la unitat amb les forces de l'esquerra. Carnes ha provat de ser un pont d'entre totes les forces progressistes i catalanistes.

També Carnes, molt interessat per les noves tecnologies, ha estat un dels artífexs i ideòlegs de la transformació del barri del Poble Nou en el conjunt 22@ on s'hi troben instal·lats moltes empreses del camp tecnològic, comunicatiu, de telefonia i dels mitjans audiovisuals.

Carnes, també soci del CTecno, ha sigut escollit fa uns mesos president d'aquesta entitat com a reconeixement pels seus mèrits en la tasca d'estendre les noves tecnologies, juntament amb l'actual director general de comunicacions de la Generalitat, Carles Flamerich.

Jordi Williams sembla que ha decidit prendre distància de la política i possiblement ingressi en alguna empresa de noves tecnologies.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat