Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de d'octubre del 2011 | 17:32
Recull de premsa · Política

Gordillo: "A part de poc sectari, l'alcalde de Barcelona és pragmàtic i fa de la necessitat virtut"

El periodista Saül Gordillo ha elogiat que Trias hagi "mantingut part de l'estructura de confiança política heretada dels tripartits i bipartits d'esquerres, és a dir, un llegat de més de 30 anys".

Saül Gordillo

El nou alcalde de la ciutat comtal, Xavier Trias, ha estat elogiat aquesta setmana pel periodista Saül Gordillo, qui ha afirmat que Trias "no només no va renovar la seva llista electoral amb fixatges estel·lars –hi va mantenir els seus col·laboradors de la travessa del desert a l'oposició–, sinó que ara ha mantingut part de l'estructura de confiança política heretada dels tripartits i bipartits d'esquerres".

A un article publicat al diari El punt avui, Gordillo ha continuat dient que "càrrecs i professionals amb carnet del PSC, ICV i ERC conserven la seva funció en l'aparell polític de l'Ajuntament" un fet que està "generant una adhesió d'aquests militants a la figura i persona de Trias": "A part de poc sectari, l'alcalde de Barcelona és pragmàtic i fa de la necessitat virtut".

A l'article En Trias ho està fent bé el periodista ha dit que aquesta actitud del nou batlle "provoca una incomoditat curiosa" perquè "als socialistes no els fa cap gràcia que gent seva continuï amb Trias" mentre que als militants nacionalistes "que aspiraven a col·locar-se en la potent maquinària municipal, els desespera veure com després de tres dècades esperant ara tampoc no poden tocar cuixa".

"Més enllà de l'alcalde que despista propis i estranys, hi ha de fons una perversió en la concepció del que és l'administració. Els partits tenen un sentit de la propietat –els "meus" i els "seus"– que topa amb la comprensió de la ciutadania. L'administració és de tots" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat