Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de març del 2012 | 18:50
Notícia · Llengua

Jaume Bonet abandona la vaga de fam i Tomeu Armengual el relleva

Després de vint-i-sis dies en vaga de fam i amb un estat de salut molt debilitat, Jaume Bonet (64 anys) ha abandonat la vaga de fam per la llengua.

Jaume Bonet, durant la vaga de fam.

Barcelona · El professor de català i membre de Jubilats de Mallorca, Jaume Bonet, ha decidit abandonar la vaga de fam que va iniciar el primer dia de març per recomanació dels metges i de la junta directiva de Jubilats per Mallorca.

En defensa de la llengua pròpia i contra les agressions que sistemàticament ha patit el català des que el Govern del PP va instal·lar-se a les Illes, Bonet ha resistit en la seva postura vint-i-sis dies, un període de temps que ja resulta excessiu i que feia perillar la seva integritat.

La vaga de fam, però, continua fent-se veure, ara a través de Tomeu Armengual, un altre membre de Jubilats per Mallorca que va sumar-se a la vaga ahir mateix. Bonet va aconseguir, en la seva protesta, cridar l'atenció de multitudinaris mitjans de comunicació i va rebre el suport de personalitats de la societat i la cultura de les Illes com Maria del Mar Bonet.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat