Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de maig del 2014 | 20:10
Notícia

Jaume Sastre, 23 dies en vaga de fam per l'escola en català

Sastre s'ha proposat arribar al 30è dia de vaga tot i que se sent decidit a posar la seva salut personal a mans del President del Govern balear, José Ramón Bauzá.

Barcelona · 23 dies de vaga de fam. Jaume Sastre, docent, ha decidit fer vaga de fam fins que el president de les Illes Balears, José Ramon Bauzá, s'assegui a parlar amb ell sobre la situació de la llengua pròpia a les aules de les Illes.

És la seva contundent mesura de protesta contra la política educativa del govern balear, que ha menystingut durant tot el curs les reivindicacions de docents i pares arran del polèmic decret que fulmina el català a les aules. Sastre comença a trobar-se dèbil de salut, però manté la ment forta encara.

Precisament avui, Sastre ha rebut el suport del País Valencià, des d'on l'Associació Cultural del País Valencià (ACPV) han anunciat que els seus membres que es posen en vaga de fam de 24 hores en solidaritat amb el docent. A més, avui també s'han aconseguit més de 600 signatures a change.org, impulsades pel degà Nicolau Dolç, a favor del docent de les Illes Balears.

Des del principi de la iniciativa de Jaume Sastre, han manifestat el seu suport al docent en vaga el líder de MES, Gabriel Barceló i el regidor de Palma, Antoni Noguera, i s'hi han afegit la CUP, personalitats d'ERC, CiU i d'ICV, així com l'AMIPA de Marratxí, el Ceip Sant Lluís, la Fundació s'Olivar d'Estellencs, Escola Valenciana, ERPV i molts més.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat