Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de juny del 2014 | 20:00
Notícia

Jaume Sastre posa punt i final a la vaga de fam després de 40 dies

El delicat estat de salut de Jaume Sastre, en vaga de fam des des de fa 40 dies, ha estat determinat per a la decisió del professor d'acabar amb la seva reivindicació. El president balear, José Ramón Bauzá, no ha fet cap mostra d'apropament a Sastre ni s'ha interessat per la seva iniciativa.

Barcelona · Després de 40 dies ininterromputs sense ingerir cap tipus d'aliment, el professor Jaume Sastre ha decidit posar punt i final a la vaga de fam que va iniciar per a aconseguir la supressió del decret que fulmina el català a les aules.

El president de les Illes, José Ramón Bauzá, no ha mostrat cap tipus d'inetrès per la iniciativa de Sastre ni tampoc pel seu estat de salut. Bauzá no s'ha mostrat obert a negociar amb la comunitat educativa, tal i com Sastre ha reclamat durant els 40 dies.

El comunicat oficial del Grup de Suport de Sastre ha explicat els motius de la fi de la vaga de Sastre: "Amb data d'avui, en arribar als 39 dies de Vaga de Fam, l'equip mèdic ha advertit Jaume Sastre que es troba en una situació límit d'alt risc per a la seva salut. En atenció a aquest avís, d'acord amb el que està previst des de l'inici d'aquesta acció, demà mateix [avui dilluns] el Gabinet de Crisi, integrat per la família i les persones designades en el seu dia, es reuniran per valorar la situació".

Des del principi de la iniciativa de Jaume Sastre, han manifestat el seu suport al professor en vaga el líder de MES, Gabriel Barceló i el regidor de Palma, Antoni Noguera, i s'hi han afegit la CUP, personalitats d'ERC, CiU i d'ICV, així com l'AMIPA de Marratxí, el Ceip Sant Lluís, la Fundació s'Olivar d'Estellencs, Escola Valenciana, ERPV i molts més.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat