Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de juny del 2014 | 19:17
Notícia · País Valencià

"És que Bauzá serà incapaç de fer cap tipus de gest malgrat el perill personal de Sastre?"

Eliseu Climent, president fundador d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha visitat Jaume Sastre en el 36è dia de la vaga de fam per demanar diàleg al Govern balear del PP amb l'Assemblea de Docents.

L'ACPV ha mostrat, de nou, la seva solidaritat amb la vaga de fam de Jaume Sastre. Eliseu Climent, president de l'ACPV, ha expressat aquesta setmana a Sastre el seu suport per la seva reivindicació, i també pel moment tan delicat que viu en relació a la seva salut personal.

Climent s'ha mostrat indignat: "És que el president Bauzà i el seu Govern seran incapaços de fer cap tipus de gest malgrat el perill personal que significa el moment al qual ha arribat Sastre? Pot un representant institucional arribar a tal punt de manca d'humanitat?"  

Aquest ha estat el segon gest públic de suport d'ACPV a Sastre i a la reclamació de diàleg que des de tots els sectors de l'ensenyament li reclamen al president Bauzà, després de la vaga de fam de 24 hores que diversos representants d'entitats, sindicats i partits van dur endavant a València el passat 30 de maig.

Climent ha fet, també, una denúncia a les polítiques de destrucció de la llengua i cultura pròpies dels Països Catalans: "Fer aquesta visita el dia d'abans de la mobilització de Som Escola a Catalunya per l'ensenyament en català és també una denúncia implícita de les polítiques desplegades pels Governs espanyol i autonòmics del PP contra el català en tot el seu àmbit lingüístic, i la persistència d'aquests governs en negar-se al diàleg amb els sectors afectats en particular i la ciutadania en general, tot i l'evidència que aquestes polítiques estan significant un importantíssim i creixent desgast electoral".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat