Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de setembre del 2013 | 17:27
La fotografia · Illes Balears

Ensenyament es planta: massiva vaga indefinida a les Illes

El govern de Bauzá encara una de les oposicions socials més fermes i unànimes mai vistes en els darrers anys a les Illes Balears. El col·lectiu d'ensenyament, el més afectat per les polítiques de decapitació de la llengua i cultura pròpies, s'ha plantat en vaga indefinida aquesta setmana.

El sindicat majoritari en l'ensenyament, l'STEI-i, calcula en un 90,97% el seguiment de la vaga en els centres educatius públics i CCOO en més d'un 92%. La determinació i pes de les dades són tan abrumadores que no deixes opció a segones lectures: el col·lectiu de l'ensenyament a les Illes ha dit prou a les polítiques de Bauzá.

Aquesta setmana professorat, alumnes i pares d'alumnes han participat en la vaga indefinida de l'ensenyament més seguida a les Illes Balears.

Recordem que les modificacions a l'ensenyament que el govern del PP ha aplicat durant aquesta legislatura preveuen la lapidació del català a l'ensenyament infantil, primari i secundari, la supressió de la immersió lingüística a les aules, i que totes les àrees, matèries, mòduls o àmbits de coneixement no lingüístics es poden impartir tant en les dues llengües oficials com en l'estrangera.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat