Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de d'octubre del 2015 | 11:46
Notícia · Illes Balears

Barceló: "L'opció que jo fos president no va estar mai damunt la taula"

Biel Barceló, líder de Més i vicepresident i conseller de Turisme del Govern Balear, ha explicat que no va ser president en lloc de Francina Armengol per una qüestió numèrica, ja que el PSOE tenia més diputats que Més (15 sobre 9) i Podem no li va garantir mai el suport dels seus 10 escons.

Barceló era partidari d'un Govern parlamentari amb majoria absoluta, però admet que no ha estat possible comptar amb Podem, que ja s'ha aliat en una ocasió amb el PP i Ciutadans per fer perdre una votació a l'executiu de PSOE i Més. Diu que encara cal tancar els acords amb Podem per anar junts a les eleccions generals, però que qualsevol decisió que es prengui serà per enfortir el projecte de Més.

Espera que els resultats de les properes eleccions generals propiciïn un executiu espanyol progressista, sensible al fet autonòmic i a les reivindicacions de reforma del finançament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat