Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de setembre del 2013 | 17:33
Notícia · Societat civil

Zero dubtes sobre la independència

L'inici del nou curs polític ha engegat a un nivell més elevat que de costum. Enguany, l'esperada Diada de Catalunya, amanida amb la Via Catalana i precedida per una manifestació de l'Onze de Setembre de 2012 de rècord, exigirà decisions i criteris sense concessions. A l'ombra d'una consulta per la independència, els dubtes generats s'apilonen: continuarà Catalunya dins la UE? Quina moneda tindrà l'Estat propi?

Barcelona · La necessària pausa estiuenca de l'agost ha acabat amb l'inici d'un curs polític atípic per a Catalunya. L'horitzó de sobirania que s'albira amb una majoria parlamentària favorable a la celebració d'un referèndum per la independència i amb una societat civil clarament mobilitzada ─dins i fora─, il·lusionada, emocionada i amb empenta genera (com es podria negar?) molts dubtes.

Als ja vells debats sobre la permanència de la Catalunya estat a la Unió Europea s'hi sumen ara molts més que prenen volada per l'adveniment, cada cop més proper, de la Diada. Canviarà l'atur en la Catalunya estat? Milloraran les condicions socials? Com serà el dia després de la independència? Quin deute públic absorbirà Catalunya de l'Estat? I de la UE?

L'Assemblea, duent a terme una de les seves funcions fundacionals d'explicar i clarificar moltes de les qüestions sobre la independència de Catalunya, ha creat un espai virtual on s'hi apleguen les qüestions més freqüents sobre el sobiranisme català i l'horitzó d'independència cada cop més a tocar per a Catalunya. La territorial del barri de la Sagrada Família de l'ANC ha creat Dubtes sobre la independència on s'hi poden consultar les qüestions més comunes sobre la independència i les seves respostes, proporcionades pels principals experts. I tot en format audiovisual.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat