Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de de juliol del 2006 | 00:00
Notícia · Esport

Masoliver. "S'està abandonant la reivindicació de les seleccions catalanes d'hoquei patins"

En una entrevista realitzada per la Plataforma Proseleccions Catalanes, el jugador d’hoquei del Barça, Miquel Masoliver, explica que en la tasca per veure Catalunya competint a nivell oficial “s’havia començat bastant bé i sent constants però s’està abandonant el tema”. “Si no hi ha un reconeixement oficial serà molt difícil de veure però el més important és que tots estem units en una causa que és la nostra”, afegeix Masoliver, que considera que “el més important de tot és el reconeixement social”. Masoliver creu que aquest reconeixement oficial tardarà molt en arribar. “S’ha deixat una mica de banda el fet de no tenir-lo i a la gent l’ha afectat molt”. A més, el jugador català considera que a partir d’ara s’hauran de millorar certes coses i treballar més seriosament. Miquel Masoliver té 28 anys i fa unes setmanes va estar a l’ull de l’huracà mediàtic per la polèmica que els cercles espanyolistes van generar al seu voltant sobre la seva decisió de no jugar amb la selecció espanyola. Masoliver havia estat convocat pel seleccionador espanyol d’hoquei patins Carlos Feriche per disputar l’Europeu de Monza (Itàlia). Després d’amenaces per part de la Federació Espanyola d’Hoquei sobre patins al Barça sobre la possibilitat de ser inhabilitat de 2 a 5 anys, Masoliver va haver de reunir-se amb aquest organisme. Finalment, van decidir desconvocar-lo.
A l’entrevista, el jugador català assegura que no tenia cap ganes de disputar aquell europeu i que no es penedeix de res perquè “des del primer moment tenia molt clara la meva decisió: jugar amb Catalunya i no jugar amb Espanya”.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat