Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de febrer del 2007 | 18:29
Notícia · Esport

L'hoquei català, membre de ple dret de la Confederació Sudamericana, tot i la intoxicació i les pressions espanyoles

La Federació Catalana de Patinatge (Fecapa) podrà competir a nivell internacional com a membre de ple dret de la Confederació Sudamericana. Així ho van ratificar aquest cap de setmana els membres de la confederació, reunits a Buenos Aires, en una assemblea marcada per les pressions de la federació espanyola cap a les federacions d'Uruguai, Paraguai, Equador i Argentina perquè vetessin l'entrada de la catalana. De fet, la pròpia federació espanyola va intentar intoxicar l'opinió pública amb la intenció de desmentir que la Fecapa hagi passat a ser membre de la Confederació. Per fer-ho, van difondre acta firmada pel president dimitit Ernesto Cajaravilla, en una mostra més de la baixesa moral en què és capaç d'incórrer l'esport espanyol per tal d'evitar que l'esport català ocupi el lloc que es mereix.La falsedat de la notícia va ser posada immediatament de relleu per la catalana, que veu fet realitat el somni de tot el país de competir oficialment a nivell mundial. A l'agost, la selecció masculina d'hoquei patins ja té previst participar al campionat de Sud-amèrica que es farà a Recife (Brasil).

El patinatge català, una potència a nivell mundial, després de ser rebutjat dos cops el seu ingrés a la federació internacional –a Fresno (Estats Units), el novembre del 2004, i a Roma, el novembre del 2005–, va apostar per buscar solucions imaginatives a les pressions espanyoles, trobant finalment el beneplàcit de la Confederació Sudamericana per competir a nivell internacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat