Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de desembre del 2007 | 17:51
Notícia · Esport

La selecció catalana d'hoquei patins s'enfronta a un combinat dels millors jugadors del món

El 29 de desembre, no només jugarà Catalunya contra Euskal Herria en futbol, sinó que, en hoquei patins, també ho farà contra una selecció dels millors jugadors del món: Sergio Silva, els germans Bertolucci, Reinaldo García, To Neves... El Catalunya-Reno World Alls Stars serà el colofó de la festa de l'hoquei català que haurà tingut lloc, durant tot el dia, al Palau Blaugrana. Així, els subcampions d'Amèrica s'enfrontaran a un combinat d'elit que preveu oferir un gran espectacle, ja que "la selecció catalana presentarà un equip competitiu amb la mirada posada en la propera edició de la Copa Amèrica a San Juan (Argentina)", segons el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana.
A més del partit, la jornada es completarà amb diversos partits 3x3 d'hoquei base, l'enfrontament entre la selecció absoluta femenina de Catalunya contra les millors jugadores mundials, un concurs de faltes directes i una exhibició de patinatge artístic a càrrec del Grup Show Patinatge Artístic Reus. El seleccionador català, Jordi Camps, ja ha anunciat la llista de convocats per al partit: Ernest Freixas (Blanes), Ferran Segura (Lloret), Ivan Tibau (Lloret), Lluís Teixidó (FC Barcelona), Romà Bancells (Vic), Marc Torra (Vic), Marc Gual (Reus), Edu Fernández (Igualada) i Jordi Bargalló (Igualada).

Segons el president de la UFEC, David Moner, considera que l'hoquei català és respectat arreu del món i, des que pot disputar partits oficial a Amèrica, encara més: "Fa cinc anys es va començar a donar força a la idea d'una selecció catalana oficial, fet que ara ja és una realitat. L'hoquei està agafant el ressò internacional que es mereix, i això acabarà desembocant en el reconeixement oficial".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat