Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de d'octubre del 2007 | 18:12
La fotografia · Esport

Catalunya ja ho té tot a punt per competir oficialment a la Copa Amèrica

El seleccionador català d’hoquei patins, Jordi Camps, ja ha fet pública la llista dels deu jugadors convocats per participar a la Copa Amèrica, la segona competició en què la selecció absoluta masculina disputarà amb rang oficial, després del Mundial B de Macau 2004 en què es va proclamar campiona. La competició, que tindrà lloc a Recife (Brasil) entre dilluns i dissabte de la setmana vinent, enfrontarà Catalunya amb Argentina, Brasil, Catalunya, Xile, Colòmbia, EUA i, com a selecció convidada, Sud-Àfrica. La selecció femenina ja va disputar la Copa Amèrica de la seva especialitat el passat estiu a Xile, acabant en segona posició.
Jordi Camps ha seleccionat Miquel Masoliver i Octavi Tarrés (Barcelona), Ivan Tibau (Lloret), Eloi Mitjans (Noia), Xavi Lladó (Blanes), Jordi Carbó (Vic), Jordi Molet (Reus), Marc Navarro (Igualada), Albert Casanovas (Vilanova) i Oriol Pons (Voltregà). Tot i això, segons el web oficial de la competició, "vingui qui vingui, Catalunya és una de les potències de l'hoquei mundial i, per tant, sempre és un candidat al títol".

Catalunya jugarà el seu primer partit el mateix dilluns dia 29, contra l'Argentina, a 2/4 de 3 de la matinada (hora catalana); dimarts, contra Sud-Àfrica i Colòmbia; dimecres, contra els EUA; dijous, 1 de novembre, contra Xile i Brasil. Els quarts de final i semifinals es disputaran divendres, mentre que dissabte tindrà lloc l'esperada final, a la qual Catalunya aspira a ser-hi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat