Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de novembre del 2005 | 00:00
Notícia · Comunicació

El Grup de Periodistes Ramon Barnils renova el seu web i el dota de més continguts

El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha renovat la seva pàgina web, “per millorar els canals d'interacció entre el conjunt de la professió periodística i el col·lectiu”. Amb aquest renovat canal de comunicació, que fa un any que estava inactiu, el Grup Barnils “vol refermar el seu compromís per contribuir en l’assoliment d’un model comunicatiu rigorós, equànime i de qualitat en el marc dels Països Catalans, i per seguir defensant una informació documentada i contrastada que promogui la reflexió i l’anàlisi per tal de combatre el dirigisme, la censura i l’autocensura amb què exerceixen la majoria de mitjans”.
El Grup Barnils es va començar a gestar a mitjans dels anys 90 amb la intenció de crear un punt de trobada per als periodistes que compartien una mateixa idea “de periodisme rigorós, crític, fet i pensat des dels Països Catalans”. Després d’uns anys de trobades informals, i poc després de la mort de Ramon Barnils, el col·lectiu es va constituir formalment el febrer de 2002, “prenent el nom de qui considerem referència d’autoexigència professional i de coherència ideològica”.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat