Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de març del 2006 | 00:00
Notícia · Comunicació

Ramon Barnils, cinc anys en el record

El 14 de març de 2001 el país va perdre una de les veus més lúcides del món comunicatiu. El periodista Ramon Barnils i Folguera, de 60 anys, va morir ahir a l’Hospital Sant Joan de Reus a causa d’un càncer. El Grup de Periodistes Ramon Barnils commemora el cinquè aniversari del traspàs amb tot un seguit d’actes que comencen avui mateix: el cafè L’Horiginal serà l’escenari d’una lectura dramatitzada dels seus articles, en què es recuperarà, durant uns moments, la seva veu desacomplexada.
En el marc dels actes de commemoració, el proper 25 de març tindrà lloc a Manresa la conferència-col·loqui ‘El periodisme a la Catalunya central a principis de segle XX’. Els historiadors Oriol Junqueras i Gemma Rubí i el periodista Jordi Finestras explicaran quina premsa i quins periodistes hi havia en aquestes comarques en el primer quart de segle.

La commemoració s’allargarà durant tot l’any. Passat l’estiu apareixerà un nou llibre amb un recull dels seus articles. Així mateix, el Grup Barnils prepara una exposició sobre la seva figura i les seves diferents facetes periodístiques, amb la intenció que sigui itinerant i visiti les diverses facultats de comunicació del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat