Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de novembre del 2007 | 18:25
Notícia · Comunicació

El Grup Barnils i l'OCB duen l'exposició 'Ramon Barnils, periodista de referència' a Palma

L'edifici de Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears acull, des de dimarts fins el 2 de novembre, l'exposició Ramon Barnils, periodista de referència, organitzada per Grup de Periodistes que va adoptar el seu nom. L'Obra Cultural Balear (OCB) ha portat l'exposició a Palma per donar a conèixer la figura d'aquest periodista compromès amb el país i d'esperit llibertari entre els alumnes de la Universitat illenca. Durant la inauguració, el president de l'OCB, Jaume Mateu, va destacar la satisfacció de l'entitat per portar a Mallorca la mostra.
A l'acte d'inauguració de l'exposició, dimarts al vespre, el vicerector de la UIB va agrair tant a l'OCB com al Grup de Periodistes Ramon Barnils l'oportunitat d'acollir l'exposició. En representació del Grup, Laia Altarriba va explicar que l'exposició va començar a recórrer els Països Catalans fa un any als Premis Octubre de València, i que de moment ja ha visitat la Universitat Pompeu Fabra -en un acte que va comptar amb la presència del president del Parlament, Ernest Benach-, Valls, Sant Cugat del Vallès i ara Palma, mentre que mitjans de desembre, Girona serà la nova ciutat que l'acollirà. L'exposició incideix en la importància de promoure la pràctica d'un periodisme rigorós, que combati el dirigisme i promogui la reflexió. Alhora, vol subratllar la necessitat de fer periodisme en català i des d'una òptica catalana, tal com defensava Ramon Barnils amb la seva pràctica.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat