Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de novembre del 2009 | 15:00
Notícia · Comunicació

Toni Strubell presenta a Guipúscoa Hasta aquí hemos llegado', l'esgotament català amb Espanya

Barcelona · En un concorregut acte ha tingut lloc aquest dimecres la presentació del llibre Hasta aquí hemos llegado', l'adaptació de El moment de dir prou', de Toni Strubell, a la sala d'actes del diari Berria (Gipuzkoa). En l'acte, presentat per Martxelo Otamendi, director de Berria, hi han pres la paraula Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt, Martin Aranburu, exportaveu del Fòrum de Debat Nacionalista basc i exparlamentari d'EA, i l'autor, Toni Strubell.

Tots tres han incidit en els factors que han portat a l'actual estat d'afartament de la política catalana i la realització de les consultes a 156 pobles de Catalunya que es faran properament. Igualment han analitzat el fenomen de la irrupció en la política catalana de Reagrupament. Els ponents han considerat que la formació encapçalada per Joan Carretero pot esdevenir un factor dinamitzador molt positiu de cara al futur d'un país on el desencant, la desconfiança envers els polítics i la necessitat d'exercir el dret a decidir s'han situat al centre de l'escenari polític.

A l'acte hi han assistit diverses personalitats del món polític, cultural i acadèmic basc,entre els quals Peio Urizar (Secretari General d'EA), Tasio Erkizia, l'històric dirigent de l'esquerra abertzale, Xabier Ezeizabarrera (cap del grup municipal del PNB a Donostia), el portaveu de LAB Txutxi riznabarreta, l'historiador Xosé Estévez, el periodista Jose Maria Sors, el directiu de la coordinador d'Ikastoles i ex-sub director d'Egunkaria Xabier Oleaga, l'acadèmic Joan Mari Torrealdai,l'editora Olatz Osa i l'ex ortaveu d'ANB Miren Legorburu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat