Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de setembre del 2013 | 19:13
Llibres / revistes

Cent anys d'estelada, un segle d'iconografia independentista

La Comissió del Centenari de l'Estelada ha publicat la segona edició del llibre Cent anys d'estelada prologat per Toni Strubell, que repassa els cent anys de la bandera independentista catalana a través de fotografies, documents, publicacions i cartells.

Cent anys d'estelada, un segle d'iconografia independentista (Cim Edicions) destaca en imatges el "llarg recorregut que ha fet passar en un segle dels primers pocs separatistes catalans escampats pel món fins arribar als nostres dies, on l´independentisme català ja representa un bon tan per cent de la nostra societat".

L'entitat del centenari ha explicat que "el llibre està dedicat a la memòria dels patriotes Francesc Espriu i Fivaller Seras, que la Comissió tingué l'honor de comptar amb ells en la inauguració i la cloenda, respectivament, dels actes de celebració del centenari a Barcelona".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat