Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de d'abril del 2013 | 19:31
La fotografia

Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l'estelada al balcó

Catorze entitats s'han unit aquesta setmana per tirar endavant una campanya per animar la població catalana a penjar l'estelada al balcó coincidint amb Sant Jordi.

Barcelona · Amb el nom 'Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l'estelada al balcó', la voluntat de la iniciativa és visualitzar el suport a la causa sobiranista aprofitant la Diada així com promoure la tradició de regalar roses i llibres.

Les entitats, les mateixes que fa un mes van presentar ElClauer.cat, l'argumentari civil pel Sí a la independència, són l'Assemblea Nacional Catalana, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, CIEMEN, Col·lectiu Emma, ENS, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

Les entitats impulsores insten els catalans i les catalanes a fer-se seva la campanya i a fer-ne difusió aquests dies previs a Sant Jordi a través de les xarxes socials. Així, per exemple, s'ha creat una nova pàgina al Facebook on s'aniran actualitzant les notícies referents a la iniciativa. Igualment, avui s'ha estrenat l'etiqueta #esteladaSantJordi perquè els usuaris de Twitter se'n facin ressò i les persones que ho vulguin comparteixin les fotografies que facin a finestres i balcons amb estelades a Instagram i Flickr.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat