Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de de juny del 2013 | 19:00
La fotografia

Una estelada il·luminada a la Sagrada Família

La sectorial de l'Assemblea al barri barceloní de la Sagrada Família ha organitzat la creació d'una estelada de llum que ha il·luminat el temple la passada Nit de Sant Joan. L'estelada, feta d'espelmes, s'ha encès amb el foc de la Flama del Canigó.

Barcelona · Una estelada de llum ha il·luminat aquesta setmana el barri de la Sagrada Família. En aquesta nit de Sant Joan el centric barri de la capital catalana ha acollit l'encesa d'espelmes per a crear una estelada gegant, que s'ha situat al davant del temple de la Sagrada Família. 

L'acte, organitzat per la sectorial de l'Assemblea a la Sagrada Família, ha estat un cant a la independència i la llibertat dels Països Catalans i, a més, ha servit per a commemorar els 30 anys de la primera vegada que va arribar la Flama del Canigó a la Sagrada Família.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat