Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de d'abril del 2015 | 18:12
La fotografia

L'ANC encara la recta final per l'assemblea general de Lleida

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà el proper diumenge 12 d'abril al pavelló Barris Nord de Lleida la seva cita anual amb l'Assemblea General Ordinària (AGO) per votar la gestió del darrer any, els passos a seguir durant el 2015 i presentar l'acció amb la qual sorprendre al món per la Diada. 

L'ANC celebrarà aquest cap de setmana una nova Assemblea General, la darrera abans de les properes eleccions plebiscitàries i de la successió de la líder de l'entitat, Carme Forcadell.

L'Assemblea General de Lleida, que pren el relleu de l'Assemblea Constituent de Barcelona i les Assemblees Generals de Girona i Tarragona, servirà per votar el Full de Ruta de l'entitat per als propers mesos, amb la vista posada especialment en les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre com a data clau per guanyar la independència.

L'Assemblea General també permetrà que els membres de ple dret de l'ANC puguin votar els informes de gestió del Secretariat Nacional actual, el mandat del qual finalitzarà el mes de maig amb la convocatòria d'eleccions per escollir als 75 nous representants de l'Assemblea durant el proper any.

A més, Lleida serà l'escenari des d'on s'anunciarà quina serà la mobilització que organitzarà l'ANC pel proper Onze de Setembre, una Diada que enguany coincidirà amb l'inici de la campanya de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat